lauantai 21. kesäkuuta 2014

Team FightBack

 
Tälle viikolle osui jotain hienoa, josta haluan kertoa.
Olin vuoden 2014 positiivisimman turkulaisen Pekka Hyysalon, FightBack toiminnan ja Platinoron yhteishankkeen, FightBack -hopeakorun julkistamistilaisuudessa.

Pekka vammautui vaikeasti laskettelurinteessä Ylläksellä ja on taistellut tiensä takaisin jaloilleen, sanan varsinaisessa merkityksessä, ja todella uskomattomasti!!. Korun julkistamistilaisuudessa hän kertoi otteita "matkan" varrelta ja FightBack toiminnan peruskulmakivistä:
FightBack tukee tulevaisuudessa muitakin vastaavaan tilanteeseen joutuneita urheilijoita. Tukitoiminta vaatii varoja, joten FightBackin ympärille on rakennettu erilaisia tuotteita ja tapahtumia varojen kartuttamiseksi. Yksi upeimmista on turkulaisen Platinoron käsityönä valmistama FightBack-hopeakoru.
Ensimmäiset 100 hopeakorua ovat numeroituja. Numero ykköstä kantaa tietenkin Pekka itse.
Muita numeroidun FightBack-korun omistajia ovat mm. Pekan äiti 1/12, Mikko Koivu 9, Timo Nummelin 3, Peter Palmroth 5, ja paljon muita Pekan kannustajia.
Koska olen Platinoron ainoa jälleenmyyjä Turussa, voin ilokseni kertoa että FightBack-korut tulevat kelloliikkeeseen myyntiin elokuun alussa. Se on upea lahja niin nuorelle kuin vanhalle, ystävälle tai yritykselle, kertomaan kannustuksesta ja positiivisista ajatuksista.

VARAUKSIA OTETAAN VASTAAN!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti