maanantai 9. kesäkuuta 2014

SUVI SULOINEN

Vielä kerran onnea uusille ylioppilaille ja ammattilaisille. Tänä keväänä ovat ylioppilaat ja juhlat olleet mielessäni eityisesti, koska omat lakkiaiseni vietettiin tasan 30 vuotta sitten. Sen kunniaksi Luostarivuoren 3A, vm-84 kokoontui helteisenä toukokuun lauantaina Naantalissa. Tunnelma oli aivan kuin 30 vuotta sitten: Kaikkien tunnusomaiset piirteet ja tavat olivat edelleen havaittavissa, ihan kuin ennenkin, vaikka välissä oli 30 pitkää vuotta. Oli tosi mukavaa - siitä erityiskiitos Jussille, illan isännälle.

Kelloliikkeessä kesä on alkanut mukavasti. Kiinnostus kello- ja korulahjoihin on ollut selvästi vilkkaampaa kuin viime vuonna: Halutaan antaa lahja, josta jää muisto, jota voi hypistellä ja muistella vielä 30 vuoden kuluttuakin.Kiinnostus edustamiimme korumallistoihin on yllättänyt todella positiivisesti - ja kello on aina hyvä lahja.

Kotona valoisat illat ovat sotkeneet vuorokausiarytmini. Eilenkin heiluin puutarhaletkun kanssa kukkapenkissä vielä kymmenen jälkeen illalla.
Aurinkoiset aamut ovat houkutelleet taas vesijuoksun pariin Samppalinnan maauimalaan, ja syytäkin on, sillä sen jälkeen on ollut mukava poiketa aamukahville katukahvilaan vaikkapa jokirantaan.


Tänään alkaa Turun Yrittäjien golfkurssi Harjattulassa, siitä lisää myöhemmin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti