keskiviikko 21. toukokuuta 2014

KORULAHJAT

Terveisiä Hudson joen rannalta. Meillä oli 25-vuotishääpäivä ja kävimme juhlistamassa sitä New Yorkissa, tarkemmin sanottuna Manhattanilla. Hääpäiväiltaa 13.5. vietimme Albanyssa, New Yorkin osavaltion pääkaupungissa, Bruce Springsteenin keikalla. Bruce, paikallinen jäähalli ja yleisö tarjosivat unohtumattoman kokemuksen.


Kellokauppojen ikkunan takana tuli myös pysähdeltyä. Aina siitä katselustakin jotain jää mukaan Suomeen mukana tuotavaksi... FOSSIL -kellot olivat siellä vahva brändi.

Kevät ja kesä ovat juhlien aikaa. TV:ssä DNA-mainoksen mies kakkulapio kädessään kertoo omaa kieltään tämän ajan lahjoista. Pitää kuitenkin muistaa, että kaikki eivät halua antaa nopeasti kehityksen jalkoihin jäävää elektroniikkaa, vaan jotain pysyvämpää.

KELLO ON AINA HYVÄ LAHJA! Niissäkin mallit
muuttuvat ja muotivirtaukset vaikuttavat mutta kaikki vanha on aina tullut uudelleen muotiin, kunhan jaksaa odottaa :)


Korulahjat ovat myös säilyttäneet asemansa. Kelloliikkeen valikoimasta haluan nostaa esiin turkulaiset käsityön taidonnäytteet eli Pekka Piekäisen muotoileman PLATINOROn ja Marjut Kempin muotoileman, uudistuneen TAMMI JEWELLERYn korumallistot. Molemmissa mallistoissa on aivan oma muotokielensä ja ne kestävät varmasti aikaa niin muotoilun kuin laadunkin puolesta. Kukkasilla on taipumus kuihtua...

Lahjakortti on aina varma valinta!!

Hopeisia kakkulapioita, salaatinottimia ja aterimia annetaan lahjaksi edelleen, vaikkakin merkittävästi harvemmin kuin vuosikymmen sitten. Kelloliike tarjoaa vaihtoehtona keravalaisen teräspajan, Steel Life Oy:n tuotteita. Ne eivät tummu, ovat siis heti valmiita käyttöön pitkänkin kaapissa oleilun jälkeen. Muotokieli on modernia, pelkistettyä tyyliä, eli helposti yhdistettävissä monenlaiseen kattaukseen nyt ja tulevaisuudessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti