keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

PALVELEMME MYÖS HEINÄKUUSSA

Tänä vuonna kelloliikessä palvellaan koko kesän ajan. Pientä viilausta tehtiin kuitenkin eli suljemme heinäkuussa arkisin jo klo 17 ja lauantaisin liike on suljettu.


Ensimmäinen kesäni kelloliikkeessä vuonna 2011 meni asiakkaita palvellen, koska pelkäsin olla pois töistä: Olin aivan varma, että unohtaisin loman aikana kaikki kevään ja alkukesän aikana yrittäjyydestä ja kelloista oppimani asiat. Kesällä 2012 ja 2013 ymmärsin, että yrittäjäkin tarvitsee lomaa, joten kelloliike oli heinäkuussa suljettuna kahden viikon ajan. Viime vuoden kesäsulkemisestamme saatu palaute oli sen verran painavaa, että päätimme tänä vuonna lomailla vuorotellen.

Jo heinäkuun ensimmäinen viikko osoitti, että Suomi on lomalla!
Asiakkaita on "epätasaisemmin" ja he heräilevät aamulla myöhemmin eli ensimmäiset paristonvaihtajatkin saapuvat vasta lähempänä yhtätoista. Viileä kesäsää piti asiakkaatkin kaupunkimaisemissa.

Vastarannalla Ruisrock su 6.7.-14 klo 01.15
Hiljaisemmat kauppapäivät ovat tarjonneet mahdollisuuden tehdä talven aikana rästiin jääneitä töitä, kuten erilaisia listauksia, mapituksia ja ihan vaan yleistä siivousta ja paperikasojen hävitystä.

Varma keskikesän merkki on Ruisrock ja mansikoiden kypsyminen.
Purjehdimme viime viikonloppuna Stormälösta ASS:n satamaan Pikisaareen, Ruisrockin naapuriin. Ystäväni Tiina Tigosta täytti pyöreitä vuosia, 25 tai jotain sellaista....ja juhlisti päiväänsä kauniissa kodissaan Pikisaaressa. Pääsimme samalla mukaan ruissitunnelmaan. Öinenkään musiikin pauhu lahden yli ei ollut ongelma, kun futismatsitkin venyivät pitkälle yöhön ja tapahtuman hyvä syke ja tunnelma tuntui vastarannallakin.


Tänään olen aloittanut myös valmistautumisen talveen: Tunnin keikka perheen voimin mansikkamaalla Paattisilla ja yli 15 kg mansikoita. Ihana aamu, ihanat, herkulliset mansikat, kesä parhaimmillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti