keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

KIRPAKKAA VAPPUA!

Terveisiä lintutornista. Vapunaatto käynnistyi Littoisista, Järveläntien lintutornista. Upea paikka, ja alle viiden kilometrin päässä kotipihasta! Aamuisessa auringonvalossa väritykset olivat upeimmillaan, esim. haapana, lapasorsa ja mustakurkku-uikku. Ja retkellä kahvit maistuvat aina niiiiiiin hyvältä.

Kelloliikkeessä vapunaatto vaikuttaa asiakasvirtaan jo heti aamusta - miinusmerkkisesti. Siitä huolimatta useat juhlakellot ovat saaneet uuden pariston ja joku pukeutuu illalla uuteen kaulakoruun, joku korviksiin. 

Kelloliikkeessä huhtikuu on ollut valmistautumista kevään juhliin. Äitienpäivää vietetään 11.5. Jos ei millään keksi lahjaa, niin lahjakortti on aina varma valinta.
Sinikantinen muistikirjamme on taas kovassa käytössä, kun korusarjoihin haetaan täydennystä.


Tammi Jewellery: Nuppu rannekoru
Kellopöydät ja -kaapit ovat täyttyneet kevään uutuuksista, kuten myös korutiskien valikoimat.
Amelie
Kevättä vauhdittaa uudistunut LAHJAIDEAT -kampanja . Ensi viikon perjantaina, 9.5.2014, vierailee Amelie-timanttisormusmalliston suunnittelija Sami Ovaskainen kelloliikkeessä. Esillä on koko Paletti Jewerly timanttisormusmallisto! Timanttisormuksen ostajalle 159€:n Paletti-korulahjakortti -kampanja on voimassa toukokuun loppuun.


Illalla suunnataan ystävien luo Piikkiöön - sama vanha (lue vanhojen) porukka on koolla taas. Tapaamme vain kerran vuodessa, vappuna, vuorotellen jokaisen luona.
Vapunpäivänä ei mennä Nauvoon. Keli ei houkuttele lähtemään merelle, vaikka vene onkin jo vedessä. Piknik-koria tyhjennetään sisällä, keittiönpöydän ääressä, lämpimässä, villasukat jalassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti