keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

83-VUOTIAS KELLOLIIKE SALONEN


Kelloliike Salonen täyttää tällä viikolla jo 83 vuotta. Kelloliike on maakunta-arkistosta selvittämäni tiedon mukaan perustettu 20.4.1931; Väinö Viktor Salonen avasi liikkeen tässä samassa talossa mutta toisessa päädyssä. Kelloliikkeen osoite oli silloin vielä Sultsinkatu 1. Sitä tarina ei kerro, milloin katu vaihtui Satakunnantieksi. Vaikka ikä viittaakin jo ikääntyneeseen, melko iäkkääseen, niin tunnelma ja olemus ovat toivottavasti seesteisen nuorekkaat?!
Vietämme merkkipäivää arkisen aherruksen ääressä pääsiäismunia tarjoillen
Myös urani kelloliikkeessä saavuttaa uuden merkkipaalun eli  kolmevuotispäivä on viikon kuluttua 27.4.2014. Aika kuluu nopeasti kelloliikkeessäkin:)

Kelloliikkeessä on kevättä ilmassa muutenkin kuin pölynä ja hampaiden välissä kirskuvana hiekkana. Kotipihalla ovat ensimmäiset kukat nousseet pintaan ja ajatuksissa pyörii kaikenlaista maalattavaa ja fiksattavaa - osittain samat hommat kuin viime vuonna (miten voi olla?). Grilli on ollut kuumana jo useamman  kerran. Pensaat ja perennat ovat vaihtaneet paikkaa ja saaneet toivottavasti potkua hevosenlanta-annoksesta.


FOSSIL ES3350
Kevään kellouutuudet saapuvat kelloliikkeeseen tällä viikolla. Naisten kelloissa on edelleen kokoa ja kimallusta siis timantteja (tai jotain synteettisempää). Miesten kelloissa taulua koristavat ja korostavat pikkutaulut, tarvitset sitten ajanottoa tai et.
Punakultasävyiset kellot koristavat muotilehtien sivuilla mutta täällä kelloliikkeessä kysyntää on keltakultaisille, etenkin nuoret miehet kaipaavat niitä.


 Koruista kirjoittelen enemmän lähempänä äitienpäivää. Uutta on luvassa sielläkin. Toukokuu käynnistetään esittelypäivillä. Paletti Jewelryn Amelie-timanttikorumalliston suunnittelija Sami Ovaskainen on kelloliikkeessä perjantaina 9.5.2014 klo 11-17.
Paletti timanttisormusostajalle tarjoamme kaupan päälle 159€ arvoisen Paletti Jewelry korulahjakortin 31.5.2014 saakka.

AURINKOISTA PÄÄSIÄISTÄ!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti