lauantai 18. tammikuuta 2014

PRIVATE SHOPPING

Talvi tuli juu mutta tälläiselle astmaatikolle riittäisi hieman leudompikin pakkanen. Kelloliikkeen ikkunan takaa katsottuna maailma näyttää auringon paisteessa tosi upealta. Asiakkaat ovat toppavaatteissa nenän päätä myöten ja posket hehkuvat punaisena lyhyenkin kelloliikkeessä asioinnin jälkeen. Hiihtolatuja odottelen edelleen.
Paletti Jewelry ja Amelie timanttikorusarja

Menneen syksyn illat toivat kelloliikkeeseen erilaisia naisporukoita. Iltojen aikana saadun palautteen pohjalta tarjoamme asiakkaille kelloliikkees
PRIVATE SHOPPING
-mahdollisuuden.
Idea syntyi tästä:
Monet naiset olivat kokeneet saman fiiliksen käydessään koru- tai kelloliikkeessä: Koruliikkeestä löytyy muutamia ihania koruja, lasivitriinistä tietenkin. Asiakas pyytää myyjältä sovitettavaksi ensin yhden korun, sitten toisen, ja sen jälkeen suomalainen "en halua olla vaivaksi" -fiilis valtaa olon, joten se kolmas ja neljäs koru jäävät hypistelemättä ja kokeilematta. Ostos jää tekemättä. Jatkossa kelloliikkeestä voi varata shoppailu- ja sovitusaikaa aukioloaikojemme ulkopuolelta.
Suosittelen tätä etenkin tuleville morsiammille ja sulhoille, jotta saatte ihan rauhassa tehdä elämän mittaista vihkisormuksen valintaa ilman häiriötekijöitä.
Soita 02-2323 186 ja sovi aika!

Novac Djokovic
Erä kevään SEIKO uutuuksia on jo tilattuna. Viime viikolla kuultiin upea SEIKO- uutinen: SEIKO ja Novak Djokovic ovat solmineet kolmevuotisen yhteistyösopimuksen!


 Jos kiinnostuit, niin käy lukemassa lisää: http://www.seikowatches.com/press release/2014


1 kommentti:

  1. Löysin tämän blogin vasta nyt! Ihanaa!!!!!
    Mukavaa ja onnekasta vuoden jatkoa Sinulle ja Kelloliikkeelle!!!!!

    VastaaPoista