keskiviikko 29. tammikuuta 2014

NUORUUDEN HUUMAA

Häämessut ovat onnellisesti ohi ja kelloliikkeessä ovat tavarat taas löytäneet oman paikkansa hetkellisen kaaoksen jälkeen.
Vaikka messut ovat ohi, on häähuuma vasta alkamassa!

Sami Ovaskaisen suunnittelema Amelie-sarja oli yksi suosituimmista.


Messupäivät olivat melkoista säpinää. Hääjuhlaansa valmistautuvia morsiamia pysähtyi jonoksi asti ihastelemaan Paletti Jewelry mallistoa ja siinä samalla pyrittiin löytämään JUURI SE ajatuksissa ja unelmissa oleva vihksormus, monien, monien, monien sormusmallien joukosta.Siinä tohinassa olisi ollut mukava jutustella ja vaihtaa muutama sananen muistakin häävalmisteluista mutta se ei kyllä siinä sambamusiikin melskeessä oikein onnistunut.

Ilo ja onnellisuus, mikä välittyi morsiamien silmistä ja koko olemuksesta, on kantautunut onneksi myös tänne kelloliikkeeseen asti, kun on tavattu uudelleen sormuksen koon ja kaiverruksen pohdintojen parissa. Tällä hetkellä monet sormet ovat niin pakkasesta ja viimasta kohmeessa, että lämmittelyn aikana on ehditty päivittää muitakin kuulumisia.
Sitä ihan vanhakin nuortuu, kun saa olla näiden juttujen kanssa tekemisissä!

 Sormuksen valinnan lisäksi asiakkaillani on muutakin pohdittavaa eli kun ostaa timanttisormuksen ennen toukokuun loppua, saa lahjaksi 159€ arvoisen Paletti korulahjakortin.

Samalla on tullut mieleen myös omat häävalmistelut 25 vuotta sitten. Valitettavasti en muista paljonkaan, mutta karmean aamupahoinvoinnin kylläkin.
Äitinikin kyllä sitä ihmetteli, että miten on mahdollista olla raskaana, kun ei olla vielä naimisissakaan. Ne haikarat, kukat ja mehiläiset...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti