perjantai 26. heinäkuuta 2013

AURINKOINEN ARKI


Loma oli ja meni: Kyllä teki hyvvväää!!
Kotimatkalla poikettiin Moiskin saaressa puutalkoissa, Pensarin laiturissa herkuttelemassa täyshoidossa ja sitten kotiin. Kotona odotti kuivuudesta ruskistuneet nurmikot ja sireenit. Muutama sadekuuro oli kuulemma osunut kohdalle mutta kovin oli ollut lyhyttä ja rankkaa luonteeltaan.


Kelloliikkeessä on siis palattu aurinkoiseen arkeen. Suureksi ilokseni asiakkaat ovat suhtautuneet positiivisesti lomasulkemiseemme eli sama vilske on jatkunut kuin heinäkuun alussa.
Kaksi ensimmäistä päivää meni asiakaspalvelun ohessa  ikkunoiden siivoamiseen ja somistamiseen. Kelloliikkeitä bongaillessani olen huomannut, että meillä on keskimääräistä enemmän somistettavia ikkunoita  kuin kanssatoimijoillani. Vaikka ovet ja ikkunat ovat olleet kaksi viikkoa lukittuina, on nokea ja pölyä ilmaantunut toivottoman paljon. Satakunnantie on varmaankin yksi Turun vilkkaimmin autoiltu väylä, joten mustaa sotkua riittää tänne sisällekin;)

Heinäkuun viimeisen lauantain olemme vielä "kesälaitumilla" mutta ensiviikosta lähtien palvelemme taas lauantaisinkin klo 10-14.

Nautitaan kesästä ja lämmöstä.
 Ja valmistaudutaan yleisurheilun MM-kisoihin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti