sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

KESÄAIKAAN!

Naapurin kaa hiihtämässä.
Taas on se hetki vuodesta, kun kellot siirretään kesäaikaan ja Kelloliikkeessä tehdään töitä kynnet verillä sanan varsinaisessa merkityksessä. Ja akryylikynsillä se homma ei onnistu lainkaan (kokemusta on siitäkin).
Kesäaikaan siirtyminen on herättänyt monensävyistä keskustelua kuluneen viikon aikana, joista suurin osa on ollut siirtymistä vastaan. Perusteluna on ollut arkirytmin sotkeutuminen.
Enpä voi itsekään väittää olevani ensimmäisinä aamuina siirrosta innoissani mutta toisaalta kevätiltaan tulee kerta heitolla tunti lisää valoisaa aikaa, jonka voi hyödyntää ulkoilemalla; uuh, ihana suomalainen murtomaahiihto! Sitä kun voi harrastaa, vaikka on venäyttänyt selkänsä salibandyssä.

Taas on postaaminen jäänyt vähiin ja tällä kertaa kiire tai jutun puute ei ole ollut syynä. Nyt syyllinen löytyy internetyhteyden pätkimisestä. Kelloliikkeen nettiyhteys on kuin siinä tv-mainoksessa, jossa nuori mies opettelee autolla ajoa. Monta tekstiä on aloitettu ja ehkä ne joskus tulee kirjoitettua loppuunkin, mutta hermo menee kun tallennukset eivät toimi!Kevätaurinko paistaa taas ja yrittäjällä on vapaapäivä, joten nyt on hiihtolenkin paikka. Sen jälkeen on vuorossa pääsiäisjälkiruoan ja -kakun valmistus eli taikinaterapiaa.
Aurinkoista pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti