torstai 14. maaliskuuta 2013

KELLOT KIERTOON!

Yhtä varmasti kuin keväällä saapuvat muuttolinnut alkoi kelloliikkeessä taas perinteiset kellonvaihtoviikot. Koko maaliskuun ajan hyvitämme 30€ -60€ mistä tahansa, rikkinäisestäkin rannekellosta, kun ostaa uuden SEIKO rannekellon.

Moni asiakas on talven aikana kertonut pöytälaatikkoon unohdetuista, rikkinäisistä rannekelloista, joille ei ole enää mitään käyttöä. Valveutuneet asiakkaamme ovat etsineet ohjeita kierrätysoppaistakin mutta niissäkään ei ole kelloille omaa ohjetta.  

Kelloliike Salosella ja kellonvaihtohyvityksellä on pitkä, yhteinen historia. Tarinoiden ja vanhojen lehtimainosten perusteella vaihtohyvitys on kuulunut liikkeen toimintamalliin jo vuosikymmenien ajan. Aikoinaan hyvityksen on saanut myös seinäkelloista.
Mitä niille sadoille vaihtokelloille on aikoinaan tapahtunut? Sitä tarina ei valitettavasti kerro. 
Nykyään kaikki rannekellot kierrätetään tämän päivän säännösten mukaisesti. Hopeaoksidiparistot poistetaan ja ne noudetaan säännöllisin väliajoin Italiaan jatkokäsittelyä varten. Muut paristot ja akut toimitetaan niille osoitettuun kierrätyspisteeseen, kuten myös muut osat kellosta, jatkokäsittelyä varten.

Peppi ja Casiot
Ensimmäisen kellonvaihtoviikon aikana kelloliikkeen ilme on suorastaan kirkastunut apuna häärineen Pepin toimesta. 8.-luokkalainen Peppi on suorittamassa TET-jaksoaan ja ollut todella tehokas apulainen. Uudet, ohjelmoitavat kellot ovat kääntyneet aikaan ihan hujauksessa ja Satakunnantien pöly ja noki ovat saaneet kyytiä. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti