keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ...

Kyseinen hittibiisi ei kuulu ihan suurimpiin suosikkeihini mutta kappaleen sanat ja sanoma sopivat erittäin hyvin muistutukseksi tänä kesänä.
Tänään paistoi aamulla aurinko ja istuin ekan kerran terassilla aamukahvilla. Tuntuu siis siltä, että oikea, aito kesä ei ole vielä alkanutkaan. Taidan olla tyypillinen, suomalainen säärutisija, vaikka olenkin töissä ja kahden viikon lomalleni osui kesän pisin aurinkoinen jakso.

Kelloliikkeessä valmistaudutaan tohinalla jo syksyyn ja etenkin koulujen alkuun.
Koulujen alkaminen tuo kelloliikkeeseen koululaisten vanhempia. Suosituimpia hankintoja ovat herästyskellot ja pienelle koululaiselle se ensimmäinen rannekello.
Herätyskellovalikoimamme on pysyvästi runsas - koko seinällinen erilaisia vaihtoehtoja.
Lasten Leijona-rannekelloissa on runsaasti uutuuksia. Malliston paras uudistus osuu tyttöjen kelloihin eli nyt hekin voivat kulkea kotimatkansa karkinvärisessä kellossa kuraojien kautta eli tyttöjenkin rannekelloihin saatiin vihdoinkin riittävä vesisuojaus (10 ATM).

Kesän sateiset ja tuuliset säät ovat saaneet monet asiakkaamme siivoamaan laatikoitaan. Kelloliikkeessä näitä laatikosta löytyneitä kello- ja koruaarteita on arvioitu, kunnostettu ja jopa muodistettu. Olemme saaneet nähdä todella kauniita, vanhoja koruja ja hienoja, arvokkaita kelloja.
Pakko mainita, että vanhan mekaanisen rannekellon tuo huoltoon yhä nuorempi asiakas - isoisän laadukas aikarauta on saanut käyttäjän uudesta sukupolvesta. Mahtavaa!!

Tänään on ohjelmassa Antero Mertaranta ja Emma-teatterin Hockey Night Naantalissa.
Koko päivän on ollut satamatta - toivottavasti on vielä illankin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti