maanantai 8. joulukuuta 2014

JOULUPUU ON RAKENNETTU...


Kelloliikkeen joulu on nyt avattu.Kelloliikkeen jouluun on saapunut muutamia uusia tuotemerkkejä, joista laajin ja näyttävin on Raymond Weil -kellomallisto. Olen tavoitellut kelloja valitessani etenkin naisille suunnattua mallistoa. Harmaakin arki saa säihkettä ja luxusta uudesta rannekellosta, jonka linjakas muotoilu korostaa naisellisuutta. Miehiäkään ei ole unohdettu.
Siis joulupukille terveisiä...PlatinOro - Vivaldi
Korumallistomme uusinta uutta edustaa PlatinOron Vivaldi-korusarja. Sen on muotoillut, käsityönä valmistanut ja nimellään signeerannut turkulainen kultaseppä Janni Peltonen. Kuten jo Vivaldi nimenä kertoo, kivien värit kuvastavat vuodenaikoja eli graanaatti -punainen syksy, vuorikristalli - jäinen talvi, peridootti - vihertävä kevät, topaasi - kesäisen sininen taivas ja meri. Sarjaan kuuluvat riipus ja kaksi erikokoista korvakorumallia.


Tammenkoru - Orkidea
Tammenkoru jatkaa juhlavuodenteemalla ja siitä tarinasta saimme me Turun Sanomien tilaajat nauttia myös maanantaiaamuna lehden julkaistua tarinan perinteisen turkulaisen koruvalmistajan taipaleesta ja uusista tuulista. Onnea ja menestystä jatkossakin!Mondaine
Marraskuun alusssa kelloliikkeestä paikkansa löysi Mondaine kellomallisto. Siihen kuuluu rannekellojen lisäksi myös herätyskellot ja seinäkellot. Monet turkulaiset, niin miehet kuin naiset, ovat viehättyneet kellojen pelkistettyyn muotokieleen - joten niitä on tultu hakemaan kauempaakin.

Sitten eräänä päivänä liikkeeseen tupsahti rouva, joka tarjosi Littoisissa valmistettavan Finnfeelings koruperheen tuotteita. Nuoruus tuli mieleen, kun katselin koruja ja valitsin mallistoa: Olen saanut joskus parikymppisenä lahjaksi hopeisen riipuksen, jonka tunnistin mallistosta edelleen.
Enpä tiennyt silloin, että koruni oli valmistettu ihan naapurissa.


Nyt on kelloliike valmiina palvelemaan joulupukin apuna hääriviä asiakkaita. Ja paketoinnin valmistumista odotellessa voi nauttia kupposen glögiä ja suklaakonvehdin.

Tervetuloa jouluiseen kelloliikkeeseen!


P.S.
Joulukauden alkua edeltävät viikot ovat olleet mukavan työntäyteiset, kun joulupukin konttiin varattuja kelloja ja koruja on siis saapunut monelta eri toimittajalta. Tuotteet ovat kuoriutuneet kuljetuskääreistään ja niille on etsitty edustava paikka kelloliikkeen hyllyiltä. Tässä välissä pitää ihan arkisena roskankierrättäjänä todeta, että tuosta kaikesta edellämainitsemastani työstä syntyy melkoinen kasa paperi-, pahvi- ja styroxroskaa. Siihen kun vielä joku keksisi jonkun konstin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti