lauantai 16. elokuuta 2014

HERÄTYSKELLOJA JA RANNEKKEITA
Kelloliikkeen arjessa näkyy ja tuntuu helteinen kesä ja koulujen alkaminen. Rikkoutuneita kellonlaseja ja hikisiä rannekkeita vaihdetaan uuteen tiuhaan tahtiin. HIRSCH-rannekemallistosta löytyy monen värisiä, erilaisia pintoja ja tikkauksia. Ja vuoden takuu!

Herätyskellojen myynnissä on selvä piikki, mikä kertoo koulujen ja töiden taas alkaneen. Herästykelloja kysytään monenlaisin kriteerein, joista hiljainen käyntiääni on edelleen ykkönen ja hyvänä kakkosena tulee näkyvyys pimeässä. Digitaalisille herätyskelloille on vakiintunut käyttäjäkuntansa ja lisääntyvästi niitä kysytään etenkin muistihäiriöisten avuksi:  Moni ikäihminen selvityyy arjesta pidempään omatoimisesti, kun vuorokauden ajat ovat selvillä. Siihen 24-tunnin numeronäyttö tuo avun, ainakin joksikin aikaa.


 


Taas on se viikko vuodesta, kun monessa perheessä jännitetään lasten koulunalkua ja etenkin koulumatkan sujumista. Itsekin muistan ajan erittäin hyvin ja etenkin tällä viikolla se on palannut mieleeni monta kertaa: Ensimmäisen kerran 18 vuoteen meidän perheestä ei kukaan lähtenyt koulutielle tällä perinteisellä koulunaloitusviikolla. Hieman tuntuu haikealta...ja vanhalta.

Nuorisomme opinnot alkava syyskuussa. Kuopuksemme aloittaa opinnot Jyväskylän yliopistossa, joten  viimeinenkin muuttaa pois kotoa- apua! Miten minä pärjään?


Nyt minusta tulee uranainen ja timmi viiskymppinen kaiken sen urheilun myötä, jota AION harrastaa. Kun siis olen yksin kotona - mieheni aloitti golfin - joten aikaa on.
Jacob Jensen herätyskellossa on tyyliä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti