lauantai 22. helmikuuta 2014

Kelloterveisiä Pariisista

Seine ja lovelocks
Terveisiä Pariisista. Kävin lomailemassa siellä pari päivää ja samalla "haistelemassa kevään kellotuulia".  Sää Pariisissa oli hetkittäin aurinkoinen mutta viileämpi kuin oletin: Oli pakko käydä ostamassa villasormikkaat!!
Pyörin kolme päivää Pariisin keskustassa ilman ensimmäistäkään turistinähtävyyden suorittamista. Kiertelyn lomassa tuli pakostakin törmättyä kelloihin mutta se oli ihan kiinnostavaa ja herätti monenlaisia kehittämisajatuksia.


Turkulaisesta kellotarjonnasta ja -myynnistä poiketen tavarataloissa oli erittäin laaja kellomerkkien valikoima; myös todella kalliita kelloja, 35 eurosta yli 10 000 euroon. Kelloliikkeitäkin löytyi mutta niissä tarjonta oli keskittynyt vain rannekelloihin, brändien mukaan.  Niin sitä vaan lomamatkatkin ovat muuttaneet muotoaan kelloliikkeen emäntänä toimimisen myötä.

SEIKO CENTER
Meidän merkkivalikoimamme edustuksia löytyi mm.SEIKO Centeristä. Valitettavasti jouduimme ihailemaan tilaa ja kelloja vain ikkunan takaa, koska paikka oli maanantaisin suljettu. Samat, tutut kellot siellä näytti olevan ja vielä samaan hintaan.

Suurin yllättäjä oli FOSSIL-kellot. Niitä myytiin kaikissa tavarataloissa ja todella monessa kelloliikkeessä. Kellokaappien edessä näkyi vilkasta kuhinaa. Ihan päinvastoin kuin täällä meillä.
Fossil-brändinä on vielä vieras täällä Suomessa. Keski-Euroopassa sillä on ihan omat putiikit ja niissä on tarjolla myös muita Fossil-perheen tuotteita, mm. vaatteita, laukkuja ja lompakoita. Tyyliltään kellot ja korut edustavat rentoa, hieman retroa tyyliä käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassa. Kellomallistosta löytyy ohutta ja kevyttä mutta mutta myös hevimpää, 50mm kellonhalkaisijaa.

Samat FOSSIL-kellot löytyvät meiltäkin.
Ja sitten kun lähden reppuselässä kiertämään maailmaa, voisin verestää vanhaa pianonsoittotaitoa ja asettua Pariisin kadulle, vaikkapa tuohon Operan eteen, ja laittaa hatun siihen kannen päälle... heh-heh.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti