lauantai 14. syyskuuta 2013

"SUUTARI PYSYKÖÖN LESTISSÄÄN"

Uudet kehykset.
Ikkunassa 4 samanlaista
(kuvaaminen ei siellä onnistunut).
Torstai oli mukava päivä, vaikka Kelloliikkeessä olivat kaikki tavarat hetken aikaa hujan hajan sanan varsinaisessa merkityksessä.

Somistajani Sarai kävi päivittämässä näyteikkunamme syksyn sävyihin, vaikka ulkona onkin edelleen mitä upein kesä. Kun Sarai sai hommansa päätökseen, asettelin vain hintamerkinnät paikoilleen ja avot!
 Ja sitten vaan ihailin: Miten jollain voi olla kykyä ja silmää yhdistellä ihan perusjuttuja, uuteen järjestykseen, rohkeasti, eri materiaaleja hyödyntämällä. Ja aina syntyy todella hyvännäköisiä kokonaisuuksia. Tässä viittaan siihen, kun muutama ikkunasomistus on vaatinut rautakauppakäynnin ja sieltä on kannettu mm. lekaharkkoja auton takapää täyteen. Sarai kuuntelee ehdotuksiani ja saa ne näyttämään upeilta; satakertaa paremmalta, mitä olin kuvitellut!
Tällä kertaa ikkunoiden somitus rakentui Tukholmasta ostamieni taulunkehysten ympärille. Ajatus tuli Sarailta; hän oli saanut idean Barcelonasta.
Lisa Sounio oli oikeassa; ulkomailla kannattaa kuljeskella silmät auki.
Valitettavasti en saanut otettua valokuvia ikkunoista valaistusongelman vuoksi.

Samalla kertaa saatiin myös lamppuprojekti päätökseen. Kelloliikkeen vanha tiski näyttää nyt paljon virkeämmältä:) Poiketkaahan katsomassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti