keskiviikko 7. elokuuta 2013

VOITA SEIKO RANNEKELLO!

Viime viikolla jo vähän vinkkasinkin, että yleisurheilun MM-kisat vaikuttavat myös kelloliikkeen arkeen.
SEIKO on Moskovassa käytävien yleisurheilun MM-kisojen virallinen ajanottaja ja yhteistyökumppani, joten täällä Turun laajimman SEIKO valikoiman äärelläkin on verrytelty ja venytelty.

SEIKO lanseerasi kisoihin herätyskellomallin, joka muistuttaa muodoltaan ja väriltään yleisurheilukisojen ajanottokelloa. Senpä vuoksi kisojen ajan 10.- 18.8.2013 saa kaikki yli 300€ SEIKO rannekellon ostajat kisaherätyskellon kaupan päälle, arvo 49€.

SEIKO on myös paristovalmistaja, joten kisojen ajan, 10.-18.8., vaihtaa kelloseppämme kaikkiin rannekelloihin SEIKO pariston hintaan 4€, litium 8 €. Nyt vaan kaivaamaan sieltä laatikonkin pohjalta ne pysähtyneet kellot.

SEIKO rannekellon saa hän, joka arvaa miesten keihäskisan voittotuloksen (tai lähimmäksi oikein). Kisaan voi osallistua täyttämällä kelloliikkeessä kupongin tai facebookissa viestillä lauantaihin 17.8.2013 klo 14.00 asti. Palkintokellovaihtoehtoja on kaksi.

Sitten vielä lauantaina 17.8. ennen keihäsfinaalia kevennetään kelloliikkeessä kisajännitystä erikoistarjouksilla, kisaeväillä, yms. Siitä lisää, kun kisapäivän sää alkaa varmistua...


Kisojen alkuun mennessä ovat SEIKO uutuusmallitkin jo esillä kelloliikkeessä, joten tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti