sunnuntai 5. toukokuuta 2013

2 VUOTTA, 1 VIIKKO, 1 PÄIVÄ

Tänään on tämän blogin 1-vuotissynttärit! Aloitin kirjoittamisen tasan vuosi sitten oltuani yrittäjänä yhden vuoden, yhden viikon ja yhden päivän ajan.
Kirjoittaminen on ollut mukavaa. Se on ollut eräänlainen päiväkirja. Mukaan koristeeksi liitetyt kuvat ovat innostaneet valokuvaamaan, vaikka kaikkia kuvia ei ole ollut tarkoituskaan julkaista.
Jonkilainen muisto jää juuri tästä hetkestä. Kaksi vuotta sitten ostettuamme kelloliikkeen otimme valokuvia remontin eri vaiheista ajatuksena tallentaa muutos valokuvakirjan muotoon. Toisin kävi: Tyttäremme Sofia otti kameran mukaansa "yöhön", jonka aikana käsilaukku ja sen mukana kaikki tavarat varastettiin. Vuoden kuluttua keväällä Littoisten metsiköstä ohikulkija löysi neidin homeisen lompakon, jossa oli vain mopokortti. Muuta ei sitten ole toistaiseksi takaisin saatukaan. Se siitä kelloliikkeen valokuvahistoriikista. Suurin opetus oli se, että tallenna kameran tai puhelimen valokuvat säännöllisesti.

Kelloliikkeen ja yrittäjäurani synttärit olivat ja menivät työn
merkeissä. Vappuakin tuli vietettyä.

Nyt valmistaudutaan äitienpäivään. Tänä keväänä äitiä muistetaan ehdottomasti upeilla, suomalaisten muotoilijoiden hopeakoruilla. Ja kello on aina hyvä lahja!

Kevään uudet kello- ja korumallistot ovat ilmestyneet. Mitään radikaalia, mullistavaa, ei mielestäni ole tullut. Mainittavaa on lisääntynyt punakullan sävyjen löytyminen nyt myös Suomen koru- ja kellomallistoista. Viime keväänä sävy näkyi jo erittäin vahvana Sveitsissä Baselin messujen kello- ja korumallistoissa.

Koulujen päättyminen lähestyy. Ylioppilaita ja valmistuvia muistetaan taas monin tavoin. Kellokauppiaan on ollut mukava huomata, että rannekellolle on taas tilaus! Yhä useamman nuoren miehen ja naisen ranteesta löytyy paikka näyttävälle kellolle; tuon äskeisen voi jokainen tulkita haluamallaan tavalla;)

Jääkiekon kisahuuma on taas vallannut ja villinnyt suomalaiset. Viime keväänä lanseerattuja Lätkässä Leijonaan -rannekelloja löytyy kelloliikkeen hyllystä vielä muutamia erikoishintaan 39€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti