maanantai 17. joulukuuta 2012

NO ONKOS TULLUT KESÄ...

... NYT TALVEN KESKELLE.
Viime viikon lopulla Kelloliikkeen etuseinä sai ylleen uuden "seinävaatteen".


Uudessa ulkoseinämainoksessamme komeilee Paletti sormusmalliston upeat timanttisormukset. Paletin mallisto laajenee jatkuvasti ja tarjoaa toinen toistaan upeampia timanttisormuksia.
Ulkomainoksen toisessa reunassa on kaunis nainen ja upea timanttikoristeltu naisten rannekello: SEIKO teki yhteistyösopimuksen venäläisen pituushyppääjän, Darya Klishinan kanssa, joka nyt kesäasussa esittelee upeaa naisten SEIKO kronografia ja muistuttaa auringon lämmöstä lumipyryn keskellä.
Muistakaa katsoa, kun liikutte tällä suunnalla!

Viime postauksessa esittelin kelloliikkeen TOP10:stä löytyvän suomalaisen Lumoavan. Tällä kertaa on vuorossa turkulainen Platinoro.  Marraskuussa kirjoittelinkin siitä jo hieman ja tässä vielä lisää:
Platinoro on vanha turkulainen hopeakorujen ja -esineiden valmistaja. Mallisto on pääosin jo edesmenneen muotoilija Pekka Piekäisen käsialaa (www.platinoro.fi/tietoa-platinorosta).
Platinoro oli hetken toisessa omistuksessa, toisella nimellä, mutta palasi takaisin Anna-Kaisa Laaksolle ja uudelle yhtiökunmppanille Tuire Koivulle, jotka ihanalla naisenergialla rakentavat perinteistä hopeasepän työtä takaisin loistoonsa.
Malliston korut ovat kaikki yksilöllisiä, käsityön leimaamia.  Mallistosta löytyy tuttuja, ajattomia hopea-  ja emalikorumalleja. Unohtamatta myöskään liikelahjoja ja Lea ja Arvo Ylppö-säätiön kummilusikkaa.
“Haluamme panostaa suomalaisen muotoilun jatkuvuuteen. Kevään aikana tulemme hakemaan uusia suunnittelijoita laajentamaan PlatinOron skandinaavisen selkeää mallistoa”, Koivu kertoo.

Viime perjantaina ollut Platinoro-esittelypäivä
keräsi runsaasti uusia,
kiinnostuneita asiakkaita
turkulaisen hopeakorumalliston äärelle.


Omana kommenttina mainittakoon, että korujen muotokieli on selkeää ja todella ajatonta. Malliston laajuus ja erilaiset mahdollisuudet tilanteen mukaiseen yhdistelyyn tekee siitä entistä antoisamman. Ihania koruja! Ihania värejä!

Joulu lähestyy samalla voimalla kuin lumikasat kasvavat kelloliikkeen parkkipaikalla. Ja viimeisellä viikolla tehdään joulupaketteja glögin ja piparien tuoksussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti