sunnuntai 20. toukokuuta 2012

ONNEA UUSILLE YLIOPPILAILLE!

Kesä on lähellä.
Torstain  lehdessä julkaistiin uusien ylioppilaiden nimet ja sen myötä, kuin keväiset muuttolinnut, ovat lahjanostajat saapuneet kelloliikeeseen.
Tänäkin keväänä ylioppilaita ja valmistuneita muistetaan rannekellolla mutta sen valitseminen ei aina ole niin yksinkertaista.

Makuja on monia, kuten myös malleja.Yksi tykkää nahkarannekkeisesta, toinen metallisesta. Kellon kuorien väreissä vaihtelee teräs ja dublee, sekä uutena ruusukulta.
Lahjakellon halutaan sopivan moniin käyttötilanteisiin (opiskelu, työ, harrastukset) ja erilaisiin asukokonaisuuksiin. Kellon lasin laadulla ja vesitiiviydellä saadaan lisää kestävyyttä ja käytettävyyttä mutta usein myös painoa ja kokoa.
Uutena asiana kellon valinnassa olemme törmänneet ekologisiin kysymyksiin. Tämä viittaa siihen, että rikkoutuessaan ja kuluessaan lähes aina koneiston uusimista edellyttävä kvartsikello on saanut kilpailijan vanhasta tutusta, mekaanisesta kellosta. Kelloliikkeessä tähän haasteeseen vastaavat japanilaisen Seikon ja sveitsiläisen Revue Thommenin mekaaniset rannekellot.
Upeita malleja voi käydä ihastelemassa kotisivullamme http//www.kelloliikesalonen.fi
Lainaus Joona Vuorenpään Kellomies-kirjasta: "Läntisillä naapureillmme on useita rannekelloja eri tilanteisiin ja asukokonaisuuksiin, italialaisella voi olla kymmenkuntakin.".
Eihän se valinta sittenkään ole niin vaikeaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti