keskiviikko 7. syyskuuta 2016

SEIKO Open by Kelloliike Salonen vol.2

Voihan...apua!!
Tiedän että olen laiska päivittämään  Kelloliikkeessä - blogia, mutta kun viimeksi tein sen, olen unohtanut painaa julkaise -painiketta. Tässä siis kesäkuun päivitys:





Kesäaurinko paistoi lämpimästi lauantaiaamuna, kun keräännyttiin Harjattula Golf & Country klubin pihalle "käskyn jakoon" klo 8.30.
Yli 100 innokasta golffaria oli jälleen mukana kisaamassa upeista SEIKO rannekelloista vehreässä ja aurinkoisessa (vain hetkittäin pilvisessä) kesäsäässä.
Valitettavasti valokuvakollaasini on tänä vuonna todella lyhyt, koska jouduin/pääsin töihin, sen sijaan että olisin voinut olla mukana kisassa tai ainakin valokuvaamassa, kuten viime vuonna. Nyt minulla kyllä on jo greencard mutta se ei vielä ole paljon se :)

Kisassa oli mukana paljon nuoria golfkykyjä, jotka kyllä olivat ahkerasti mukana myös pokkaamassa SEIKO palkintoja. Toivottavasti taas muutama nuoria huomaa vanhan, hyvän keksinnön, rannekellon ylivertaisuuden verrattuna kännykän kaivamiseen taskun tai repun pohjalta.



Kiitos kaikille osallistujille ja aurinkoista kesää!
Toivottavasti tapaamme sankoin joukoin täällä Kelloliikkeessä Satakunnantiellä kello- tai koruhankintojen tai kellosepän palvelujen äärellä.
Tuotevalikoimamme löytyy täältä:
www.kelloliikesalonen.fi 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti