sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

KELLONVAIHTOVIIKOT 2016 vol.1

Taas on talven selkä taittunut, koska jokakeväinen kampanjamme, kellonvaihtoviikot, on taas käynnissä.

Vuosien aikana tulleen palautteen pohjalta muokkasimme kellonvaihtoviikkojen "sapluunaa". Aiemmin kampanjassa hyvitys on tarjottu vain yhteen kellomerkkiin mutta tänä keväänä sen saa kolmeen erilaiseen brändiin: SEIKO, Raymond Weil ja Casio G-SHOCK.
Kaikilla kolmella, laadukkaalla kellobrändillä on omat erityispiirtensä niin muotoilussa, materiaaleissa kuin tekniikassakin.
Kellonvaihtoviikkojen hyvitys on tänä vuonna 30€ - 300€ riippuen uuden rannekellon suositushinnasta.

Kellonvaihtoviikkojen tavoitteena on kannustaa kierrättämään oikeaoppisesti vanhat, tarpeettomat, rikkinäiset, kuluneet rannekellot. Rannekellohan on ympäristömyrkkyä niin kauan kuin kellossa on paristo tai akku. Me kelloliikkeessä poistamme paristot ja akut, jotka kierrätetään oikeaan osoitteeseen: Sama italialainen herra käy edelleen pari kertaa vuodessa noutamassa hopeaoksidiparistot jatkokäsittelyä varten ja akut kulkevat ympäristömyrkkyjen kierrätykseen. Rannekellon muut osat kiertävät metallijätteeksi. Huom! Ei siis tarvitse pelätä, että vanha, rikkoutunut rippikello löytyisi joskus jonkun muun ranteesta korjattuna.

Kevät on usein myös sisustamisen ja siivouksen aikaa, joten nyt kaivamaan laatikoita ja kaappeja ja sen jälkeen kello-ostoksille: Uusi rannekello piristää aina ja kevät ja kesä tuovat mukanaan monenlaisia juhlia, joten nyt on hyvä tilaisuus tehdä laadukkaita lahjaostoksia myös niitä ajatellen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti